Juriš na treću krunu u nizu

December 8, 2011 by
Filed under: Intervju 

Dzudisti ODZK Beograda uspešno su odradili prvu fazu odbrane titule šampiona. Ligaški deo Super lige završili su na trećem mestu sa 10 bodova iz osam mečeva i obezbedili plasman u plej – of. U subotu ih očekuje drugi korak na putu do trona.

– U ligaškom delu sezone imali smo dosta problema sa povredama. Kompletirali smo se, praktično, tek u poslednjem kolu., kad smo i uspeli da obezbedimo plasman u plej – of. Polse trećeg kola bili smo šesti, plasman u završnicu je bio neizvestan, posebno jer smo i bodovno loše stajali. U poslednja dva meča, međutim, uspeli smo ne samo da zabeležimo pobede, već i da bodovnu raziku popravimo i kao trećeplasirani tim uđemo u plej – of. Ta prva faza je uspešno završena – bio je prvi komentar trenera Slaviše Nerandzića.

U subotu je na programu polufinale plej – ofa i duel protiv Partizana.

– Kompletni smo i to je najvažnije. Forma je evidentno u uzlaznoj putanji, radili smo proteklih dana i maksimalno motivisani ulazimo u duel sa crno – belima. Uveren sam da će momci dati sve od sebe, jer se pokazalo da kad je najpotrebnije, svi odrade dobro i zabeležimo rezultat kome težimo.

Da li je opterećenje ili motiv što ODZK Beograd brani titulu?

– U našim redovima imamo i iskusne, prekaljene takmičare, ali i mlade momke. Atmosfera je odlična i činjenica da jurišamo na treću titulu u nizu može da deluje samo pozitivno na nas. U poslednje tri godine bili smo jednom vicešampioni i onda vezali dve titule. Jasno je da posle takvih rezultata možemo da idemo samo na šampionsku titulu. U ovoj fazi odbrane trona rival je Partizan, uradićemo sve da ostvarimo pobedu, a onda ćemo razmišljati o narednom rivalu – zaključio je Nerandzić.

 

 

Comments

Napišite šta mislite...
i da, ukoliko želite sličicu pored vašeg komentara, nabavite gravatar!