BEOGRAD POBEDIO PETOLIGAŠA IZ RUME SA 5-1

October 11, 2013 by
Filed under: Reportaže, Vesti 

Iz ugla našeg fotografa…

Početak pauze iskorišćen je za prijateljsku sa Slovenom u Rumi. Sloven je trenutno član 5. lige – grupa Sremska Mitrovica, nalazi se na trećem mestu i bije bitku sa Kupinovom. Imaju stadiončić na izlasku iz grada, sa reflektorima i vrhunskom travnatom podlogom. Čujem da je u planu izgradnja još jednog pomoćnog terena na kome bi se postavio balon za zimske dane, a da su onda na redu i tribine koje su crna tačka objekta.

1:5… Dražić – x2, Vasiljević, Damjanović i Paločević.

Po rezultatu se vidi da je razlika u kvalitetu ogromna, a to je i omogućilo momcima u crnom (prokleti bili ti dresovi) da napadaju sa oba boka. Više se forsirala desna strana, odakle je u 16m domaćina leteo mali milion centaršuteva. Često su te lopte preskakale ”petoligaške” defanzivce pa ih je čekao Damjanović, šutirao glavom, ili spuštao loptu ovima sto ”doleću” iz sredine. Šutirali su Čavric, Dražić… da su bili precizniji bilo bi i ubedljvije. Kad’ spomenuh Dražića, prvi gol je za belešku… na pravom mestu u pravo vreme, iskosa na ulasku u šesnaesterac… plasman lopte u suprotni ugao u Inzagi stilu, a domaći Peruci je nemoćan. Možda smešno zvuči posle Lučana, ali Giljen nije delovao uverljivo posle prekida. Baš posle kornera je i primljen gol, laicki rekao bih njegovom greškom – lopta pada na liniju peterca. Imao je i situaciji 1 na 1 i tu je obavio posao.

Nije bilo previše tumbanja, ove najstandardnije iz prvog zamenila je banda standardnih u drugom, koju je na zagrevanju predvodio stenoviti Adzić. Prvo poluvreme zanimljivije od drugog.

Na kraju igrači dobiše pozdrave sa tribina gde je bilo 150 lokalaca i 50 bicikala.
Bolje je bez Krmpote.

Comments

Napišite šta mislite...
i da, ukoliko želite sličicu pored vašeg komentara, nabavite gravatar!