Omladinska skola OFK Beograda

September 17, 2013 by
Filed under: Reportaže, Vesti 

Poznato je da omladinska škola OFK Beograda odlično radi i da se selekcije plavo belih redovno nalaze u vrhu svih tabela. Veliki je broj igrača iz omladinskog pogona koji su nosili ili nose dres prvog tima Romantičara sa Karaburme, ali i dres sa državnim grbom, a naravno i sada sa uspehom igraju ili su igrali u velikim evropskim klubovima.

Silovito su krenule naše selekcije ove sezone i sve se nalaze u vrhu svojih liga. Iz nedelje u nedelju se redjaju pobede širom Srbije i mladi Romantičari nam donose radost. Uz pobedu prvog tima OFK Beograda koji je nadigrao Radnički iz Niša, ovog vikenda i sve naše omladinske selekcije su ostvarile pobede.

Na šest mečeva je ostvarena gol razlika 16:3, uz pobedu prvotimaca skor je 18:4!

Omladinci OFK Beograda su savladali Slogu iz Kraljeva rezultatom 2:0. Strelci su bili Matović i Gajić.

Kadeti OFK Beograda su identičnim rezultatom slavili u meču sa Slobodom Point. Oba gola su delo Ilije Erdeljana.

Mladji kadeti OFK Beograda su tri boda doneli iz Zemuna nakon pobede od 3:0. Petar Milić je bio strelac dva gola, a Aleksić Kosta je dao jedan gol.

Pioniri OFK Beograda su u Čačku istim rezultatom savladali Borac. Matija Babović je opet bio strelac, a pored njega su se upisali i Luka Aksentijević i Darko Milivojević.

Mladji pioniri OFK Beograda su u gradskom derbiju savladali Partizan u gostima rezultatom 3:2. Janković, Stuparević i Mrkela su bili strelci za naš tim.

Petlići OFK Beograda su u Obrenovcu pobedili domaći Radnički rezultatom 3:1. Grubišić Aleksandar, Belić Kristijan i Adžibaba Nenad su postigli golove za plavo bele.

Comments

Napišite šta mislite...
i da, ukoliko želite sličicu pored vašeg komentara, nabavite gravatar!