ODZK Beograd trijumfovao u Mostaru

October 9, 2012 by
Filed under: Reportaže 

U Mostaru je održan Treći međunarodni turnir ” Borsa open” . Učestvovalo je oko 800 takmičara iz 11 zemalja: Holandije, Švedske, Mađarske, Slovačke i zemalja bivše Jugoslavije i okruženja.

Turnir je organizovan na veoma visokom nivou, a takmičenje je održano u konkurenciji poletaraca, mlađih i starijih pionira, kadeta i juniora u muškoj i ženskoj konkurenciji. Sa osvojenih 37 medalja: 20 zlatnih, 12 srebrnih, i pet bronzanih, ODZK Beograd je bio najuspešnija ekipa u ukupnom plasmanu i osvojio pehar namenjen za prvo mesto. Domaćini su bili drugi, a treći Milenijum iz Podgorice.

Uz pehar za najbolu ekipu, takmičari ODZK Beograda su osvojili još šest pehara za najbolje borce uuzrastima. Priznanja su zaslužili Mateja Stošić (poletarac), Dunja Parežanin (mlađa pionirka), Anja Obradović ( starija pionirka), Jovana Obradović (kadetkinja), Dušan Stefanović (stariji pionir), Tamara Jovanović (juniorka).

– Izuzetno sam zadovoljan postignutim rezultatima. Posebno kad se zna da je turnir jedan od najkvalitetnijih u regionu – rekao je trener ODZK Beograda Slaviša Pejčić.

Comments

Napišite šta mislite...
i da, ukoliko želite sličicu pored vašeg komentara, nabavite gravatar!